културни врски помеѓу Палермо и Битола

културни врски помеѓу Палермо и Битола

Почна културни врски помеѓу Палермо и Република Македонија

Некои библиотекари Македонци дошле до Палермо за посета на Градската библиотека. Имаше, исто така, Благој Николов, претседател на салатата библиотекари.

Ова исто така беше направено за да ги поддржи кандидатите за членка на ЕУ.

Учесниците одлучија да започнат културните односи меѓу Палермо и БитолаI commenti sono chiusi.

YOU MAY LIKE