Shqip

Projekte të përbashkta Siçili-Tiranë

view more

  Meta pret krye bashkiakun Orlando: Projekte të përbashkta Siçili-Tiranë. Siçilia dhe Tirana zyrtare do të bashkëpunojnë në projekte ekonomike, turistike dhe kulturore. Kjo dakordësi u arrit në takimin që kryetari i Kuvendit Ilir Meta pati me kreun e Bashkisë së Palermos Leoluca Orlando i ...