Regata internazionale Palermo-Biserta

view more

Partirà il prossimo 1° agosto la prima edizione della regata internazionale “Palermo-Biserta- Rotta del Sahara”. I rappresentanti della Marina di Biserta, Anis Zarrouk e Christophe La Côte, oltre a  Alessandro Candela, in rappresentanza dei Circoli velici riuniti di Palermo (Club Canottieri Ruggero di ...

Projekte të përbashkta Siçili-Tiranë

view more

  Meta pret krye bashkiakun Orlando: Projekte të përbashkta Siçili-Tiranë. Siçilia dhe Tirana zyrtare do të bashkëpunojnë në projekte ekonomike, turistike dhe kulturore. Kjo dakordësi u arrit në takimin që kryetari i Kuvendit Ilir Meta pati me kreun e Bashkisë së Palermos Leoluca Orlando i ...